Beeranek I. Všudypřítomný
Beeranek vám chutná. Pozitivní ohlasy na chuť našeho tradičního plzeňského ležáku nás velmi těší. Po našich stálých 11° pivech je nyní konečně v nabídce i Beeranek
13°. Zdvojnásobení počtu ležáckých tanků nám umožnilo rozjet výrobu piva na plánované kontrukční maximum pivovaru. Bez dalších stavebních úprav nebude zatím další navyšování výroby možné.
Osm ležáckých tanků pro nás v praxi znamená vaření piva v průměru 2x týdně. Další navyšování objemu výroby tudíž není možné nejen z důdodu nedostatku prostoru. Při současné personálním obsazení pivovaru ani není v našich silách vařit pivo častěji. Nyní nastal ten pravý čas pro zažití stereotypů procesu výroby piva za plného provozu. Na nic jiného teď ani nebude čas. Čeká nás první pivní festival, již se nemůžeme dočkat až dorazí první kelímky a sklenice s naším logem. Na další pivní speciál si rozhodně budete muset chvíli počkat. K jakému datu to asi bude? Den nezávisloti? Narozeniny Milouše Jakeše? Nebo prostě jen tak na sobotu 16. července?
Rozjezd výroby piva přinesl pro Vás konzumenty jednu zajímavou novinku. Budete si moct dát svého oblíbeného BEERANKA i mimo domovský Singer pub. Pokud si rádi dáte pivko k jídlu pak máte od tohoto týdne možnost zapít něco z grilu BEERANKEM 13° ve “veleslavné” restauraci Paluba na Mlýnské stoce. Pokud se neradi motáte, pak si dejte BEERANKA 11° – polotmavého ke svým oblíbeným tapas ve “velešpanělské” restauraci La Cabaña v Panské ulici.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!